lauantai 7. helmikuuta 2015

Eka viikko täällä rapakon takana

No johan kyl viikko. Lento Nykiin oli muuten ihan oiva, jos ei kaheksan tuntii ois muuttunu 10 tunniks koska sää oli huono ja joku vohki mein parkkipaikan. Pirhana.

Mut siis viisi päivää viettelin jet lagissä, englantia möngertäen ja muiden au pairien tavoin tunneilla istuen. Tunnit oli kyl iha jees ja mein oli iha paras opettaja Joys/Joes (sanottiin Jois niin en oo varma miten kirjotetaan) joka piti aika hyvin meit hereillä vaik kaikki oli enemmin tai vähemmin väsyksissä. Miu lisäks ei ollu ku yks suomalainen jote aika hyvin tuli tutustuttuu eri maalaisii tunnilla ko ei oikee muuta vaihtoehtoa. Hää jäi nykin liepeille ko mie lähin tänne DC:n paikkeille. Miu kanssa ei kyl jääny ketää tänne alueelle mut au pairei tulee koko ajan ja niitä on täälläkii jonnii verran, pitää jutella vaa LCC kanssa niin hää kyl nevoo :)

Se koulu oli long islandilla semmonen vanha sotilaskoulu joskus ollu ja nyt se o melkeipä pelkästää au paireja varten ja mein siellä oli 128 joka kulemma oikein hyvä määrä. Syksyllä siel saattaa olla se neljäsataa et nyt ku tuntu et on sllee porukkaa niin sitte varmaa hyvä et pystyy hengitää xD

Tunteja oli ja niitä meni ja koko ajan oli sillee tekemistä ettei oikeestaa saanu kunnolla aikaa ittellee. Illalla ko sitä vapaa aikaa oli niin meni melkei suraa vaa kännykällä oleskelun jälkee nukkumaan. Ruokakii oli iha jees. Tuli tän toisen suomalaisen kanssa kyl huomattuu et myö syötii ainoina ko hevoset siellä koko ajan xD Aina lautaset täynnä ruokaa ko muut menee yhellä lautasella. En tiie millä ne muut eli mut meil ainakki oli kokoajan nälkä.

Nykissä sitten tuli käynyy ja nähtyy vähä perus nähtävyyksii. Time square, empirestate building, vapaudenpatsas yms. Kyl ne pilvenpiirtäjät on isoja tuli tämmönen huomattua xD Ja nykissä tuulee iha sairaasti että se miinus kymppi muuttu vähä kylmemmäks ja kyl miullekkii tuli iha vilu siellä kaduilla tarpoessa. Pitää sinne matkustaa viel uudellee joskus tän vuoden aikana. Jäi pari museoo sinne oottelee miuta :3333

Nyt leikkii nuoremman vahitttavan lapsosen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tämän blokin pitäminen on tosi hyvä juttu.

    VastaaPoista
  2. Siinähän Emmillä aikaa kuluu, ettei ihan tylsisty! t. Päpä

    VastaaPoista