sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vihdoinkin seuraa! Jeej

Vihdoinkii alkaa täälkii tapahtuu ees jotai. Käytii viime sunnuntaina syömäs sukulaisilla, perheen isän siskon luona ja sinne tuli sen siskon oliks se nyt sister in law. Oli oikein kivaa ja päässä juttelee niitten kanssa. Tykkäsin kovasti tän perheen isän siskonsa :) Todella herttanen nainen. Ja hänen miehensäkkin oli tosi kiva, toivottavasti mennää sinne uudellee joskus koska tykkäsin kovasti.

Viikolla sit ei tapahtun ja sillee tapahtu. Lapset ei ollu ko keskiviikon ja torstain koulussa, muuten lumen takia niil oli koulut sulettu. Tääl nimittäin tiet kun menee lumisiks/jäätyy niin koko homma seis ja mie selvitin syyn miksi. Nää ajelee kesärenkailla täällä niin en ees ihmettele ko pelkäävät henkensä edestä vähän väliä. Itteeni vaa turhattaa et ne möngertää tuolla kahtakymppiä tai neljääkymppiä ko ei se suoratie niitä lennätä minnekkään ja yhtä hyvin ne vois hankkii kitkarenkaat hyvänen aika jos tietävät kerta et on hyvinkin suuri prosentuaalinen mahollisuus että sataa lunta. Kitkarenkaat siks ko ei sit kuivakeli kuluta nastoja pois. En kyl tiie et kuluuks kirkatkii samalla tavalla mut epäilen ainakkin :O (saa korjata ja valasta tästä asiasta lisää)

Tiistaina oli kanssa meillä oma kristillinen hömppäjuhla ko teillä pulkkaillaan meillä syyvää pannari/lettuja u know pancake day :D Pitää syyvä et tulee hyvää onnee loppuvuodeks kuulemma :P Ei paha miekyl sanon ja maplesyrup maistuu hyvälle pannukakkulettujen pällä.

Ja nyt jokainen kiittäkää suomea ettei se ole rahanahtebyrokratia niikun tää maa jälleen vetää rahaa siitä raosta mistä mahollista. Suomesa kun hankit netin se on rajaton, täällä rajaton netti maksaa maltaita ja meil on nyt sen 15GB kuukaudessa käytössä ja enempää ei tule koska hemskutin kallista. Kiitän siis päättäjiä/yrittäjiä/kuka nyt keksinyt ettei vedetä tai ei ole vielä keksinyt olla kusbää ja vetää rahaa omaan pussiin netin myymisellä. Netflix on siis kiva niin kauan koha se on viiminen päivä kuukaudessa... ... Jos sillonkaan :/

Miul o kans ollu pienii ongelmia täällä miun LCC:n kanssa joka on siis miun tukihenkilö tunnin ajomatkan sisällä Cultural Caren puolesta. Jos miulle tlee ongelmii missään voin hälle soittaa ja itkee huolia yms. Ja siis tää miu eka heebo soitti meille miu saapumispäivänään että hän oli aikataulussa mut mie olin ajoissa paikalla ja hää ei ollu kuullu siitä mitään ja en nähny häntä sinä päivänä. Noh sen jälkee hänestä ei kulunut yksinkertasesti pihahdustakaan ja ku caity lähti niin miun ois pitäny saaha sähköposti mis sanotaa heipat lähtevälle ja tervehitään us aupair ja saisin kanssa yhteystietoja lähellä olevista au paireista mut ei mitään. Oon ollu siis kaks viikkoo vain caityn kanssa ja sen kautta näin kahta sen kaverii mut en tienny ketään muuta täältä niin alko olee aika todella yksinäinen olo ku ei ollu nettiä eikä kirjoja eikä mitään semmosta normaalia ajan vietettä. Onneks sitten toinen LCC joka on itseasiassa puoltuntii lähempänä miuta (45min päässä) joka fiksumpaa muutekkin tuli pitää miulle semmosen 2vk jälkee olevan juttutuokion jossa oli sit mie se LCC ja miu host isä. Ja tää LCC on niiiin mukava nainen ettei mitään rajaa ja hää on alunperin Islannista :333 päätettiin sitten että hää ottaa miut siipensä alle ja sain vihdoin viien tytön yhteystiedot jotka on täs lähettyvillä. Oon hyvin tyytyväinen nytten ku tiien että täs lähettyvillä on ihmisii joihin voin tutustuu ja nähhä vaikka lounaan merkeissä. :)

Puhuin kanssa perheen serkkuperheen äidin kanssa partosta ja saatanpa hyvinkin ens viikon lauantaina mennä johokki olikoha se leipomis juttu vai mikä häppeninki niillä sieloli mut kattoo vähä ketä siel on yms. :33 Voip olla että meen sinne vähä avustaa johtaja hommissa sillä siel oleva johtaja oli kuulemma ollu hyvinkin innoissaan kuullessaan miun olevan kiinnostunu tulee mukaan hommaan.

Social security number sensijaan ei oo vielkää tullu.... Huoh toivottavasti tulee ens viikolla niin saisin pankkitilin + kortin ja sen autokortin suorittaminen helpottuis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti