perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tuskaa.

Koulun kanssa joka ylityöllistää ja en pysty jäsentelee mitään asiaa sillee mieles, et voisin muistaa sen viel huomenna. Mie en kykene enää mustamaan sovittuja päivämääriä vaikka saniksille tai kirjoitelmien palautuksille ilman kalenteria. Sitten on kiva olla sillee kaikille "Sori, en taaskaan muistanu tämmösen olemassa oloa, kuulsotanko vähän tekopyhältä ja muuten vaan laiskurilta?" Mut siis mikään vaan ei enää jää mieleen!!!! Onks tää sit joku stressin aiheuttama juttu, mutkun ei miulla enää pitäs ola mitään! Mie en käy judossa, koska kadotin heti inspiksen ku sen sain. Motivaatio kouluun on kadonnu, en tee läksyjä ja partion ohjelmaa en oo saanu aikaseks suunnitella ja varailla kaikkee menoo. Mikä sit mättää???? No onnks se nyt sitten sen "hulda huolettomuuden" vuoks et kun en saa mitään aikaseks, stressaan ko pitäs panostaa kaikkeen.

Miun kaikki numerot on tippunu, varsinkin lemppa-aineideni eli kielten. Pitäs panostaa.
Olen ylipanoinen astmaatikko, miun pitäs kuntoilla enemmän. Panosta judoon ja liikuntaan.
Olet partion johtajana nyt yksin, et voi jättää ohjelmaa edes puoliksi toisen hoidettavaksi. Pitää panostaa ohjelman tekemiseen.

Lopulta niiiiiin vähän hommaa, kaiken sais hoidettuu parissa illassa: ohjelmaan jos saisin uhrattuu edes yks tai kaks iltaa, ongelma hoidettu. Judossa parikertaa viikossa, ei vie mistään muusta ko datailusta. Tekee vain hyvää ja jos joka päivä pikkasen lukisin. Edes pikkasen vähän sanoja tai grammaria, niin voisin kaikki neljä kieltä (mukaan luettuna siis äikkä) suorittaa hienosti kunnialla läpi.

MIKÄ ON ETTÄ ON TÄLLANEN LAISKAPASKA??? Mikä vittu voi olla tuolla korvien välissä niin vialla että tekeee ittelleen näin vitusti vaa hallaa?? Eikä siltikään, vaik sen tiedosta, tee mitään asialle. Voiko olla säälittävämpää näkyä??

Ei helvetti, meen ottaa lääkkeet ko ei hengittäminenkään enää onnistu, saatana.

1 kommentti: