keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Lähtö lähellä

Huoh viime tekstistä on aikaa mut sille on syynsäkkin. En oo päässy kunnolla koneelle pitkään aikaan et oisin voinu kirjottaa blogiinkin jotain ja säätää kuvien kanssa yms yms. Mut siis mie oon nyt menny aika jännän vuoristoradan tässä viimisen kuukauden aikana ja tuloksena oli että mie päädyin rematchiin = vaihdan perhettä ja nyt oon ollu tässä vara ajalla jo kohta sen 2 viikkoa mikä meinaa et lähtö kotiin ois lähellä. En kumminkaan viel tahtois lähtee kotiin, tänne kumminkin tultiin vuodeks olee niin se ois ittelleni pettymys jos joutuisin nyt lähtee kotio koska hommat ei sujunu tässä perheessä. Täs on kumminkin loppu viikko viel aikaa ja toivottaan että löytyiskin joku. Ei vaan enää jaksais olla tämmösen alituisen stressin alla et mie vaan toivon et jotain muutosta tulis tähän tilanteeseen ja nopeesti.

Piristyksenä kumminkin on kivasti ollu esimerkiksi kotoonta lähetetyn paketin sisältö ja tein kotipuolen immesiten kanssa juttelu <33 ei tästä kyl selviäis jos ei pääsis nurisemaan ja purkamaan tätä fiilistä täs talossa.
Tommonen oranssi kummajainen

Ja sen ihastuttava sisältö <3333

Mut toivottavasti nyt tapahtuis vaihteeks jotain yllättävää positiivista koska miun huonoa tuuria on jatkunu iha liian kauan ja alkaa väsymys siihen olla kyl pikkuhiljaa jo ihan liian suuri. 

Pietään sormet ja varpaat ristissä et jotai hyvää tulis tästäki.

1 kommentti:


  1. Tsemppiä Emmi! ☺ Toivotaan että uusi paikka löytyy! Selviytymistaitoja oot ainakii jo ehtinyt näyttää ja käyttää... kirjoitellaan!
    Päpä

    VastaaPoista