maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kesä lähestyy :3333

Taas tullu matkustettuu, eipä tänne tuliskan muuten kirjoteltuu jos ei ois mitään jännää sattunu :l

Kävin tuossa viikko sitten Uudelleen Anna poliksessa tosiaan ja tapasin Kirsin! ^^ Oli iha sika mukavaa tavata joku sukulainen pitkän ajan jälkeen ko ollu lähinnä uusia tuttuja ja kavereita vaa ympärillä. Käytiin syömässä ja jutusteltiin miä voitas tehhä jatkossa yhessä yms yms ja varmaan nyt tällä viikolla jos saan aikaseks lähtee (ja on rahaa jälellä ughhhh) niin menisin tuonne uudelleen tapaa Kirsiä, mut saas nähhä.

Tällä viikolla käväsin sitten ew Yorkissa suomlaisen kaverin luona ja oli kyl mukavata puhua suomeks suomalaisen kanssa asioista mitkä ärsytti yms. :)) Matkan hinta kyl vaa oli aika sievoinen että 122 dollaria sinne ja takasin sitten oli 106. Että taas voi sanoa että ei ne VR hinnat ookkaa niin kermasia kun vois olla. >: / Ja matka siis kesti sen saman verran kun hesaan ja itse asiassa oli lyhyempi. että tuota.

Siel sitten lähinnä vaan pyöriskelin ja en tehny mitään jännää. Lauantain olin ittekseni keskustassa kassieni kanssa (joita toivottavasti ei tarvitse enää koskaan kantaa käsissä argh!) ja periaatteessa koko sen ajan istuin yksinäni Hard Rock Caf'é:ssa :::::D Miu tarjoilija varmaan vähän katto et onkohan toi vähän yksinäinen/eksyksissä ko yksinään täällä nököttää melkei 3 tuntia. Disney kauppakin kyl tuli tsekattua ja odotin vähän enemmän mut se oli melkei lähinnä T-paita ja lelu kauppa. Petyin hieman :/

Yön veitinkin sitten Josefiinan luona Oliks se nyt York mikä lie en muista ja sain vihdoin parempaa jäätelöä ko vesi-slush-paskaa ja jälleen olin tyytyväisempi. Sunnuntaina mentiin sitten yhessä keskustaan ja taas ne laukut mukana, kaduin elämän valintojani hyvin rankasti. Pitää kyl sanoa ettei kauheesti kyllä saavutettu sunnuntaina kun päärautatie asema ja Ikean kautta vapauden patsas vähän lähempää. Sainpahan ruottalaisia lihapullia ja hyvin mielissäni olin. Siitä kyl juteltiin Jossen kanssa et kummasti vaikka tulee iha sika kauas kokemaan kaikkea uutta mut lämpimimmät muistot tulee vaan siitä kun saa eteensä jotain kotoa tullutta tai tässä tapuksessa tarpeeks lähellä kotopuolta :P Kai siinä tulee semmonen tuttu ja turvallinen seesteys ko ei tarvii jännittää et onnistuuko joku tai maistuuko joku uus ruoka sittenkään hyvälle.

Junaan ehtiminen oli kyl jännittävin matka taas ku oli pelko persiissä et ehtiikö junaan mut sitten oltiinkin ajoissa ja juna viel myöhässä. Eipä siinä mitään, mut toivottavasti ens kerralla pääsis kanssa shoppailemaan vähäsen ja pikkasen pitemmäks aikaa ettei ihan mee niin tiukoille toi aikataulu.

Niiin ja Age of Ultro tulis tuossa perjantaina, vois mennä kattoo jos ei oo iha täynnä teatteri :)) saas nähhä.

1 kommentti:

  1. Voi Emppu, jos ei synkkaa, voisitko vaihtaa syksyllä perhettä? Kerro Kirsille ja Suville terkkuja täältä, jooko? t. Päpä

    VastaaPoista